Már 0,7 g/hl adagolásban. Az 5 g, 5-7 q gyümölcsön, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő…
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
Speciális, aromafeltáró enzim. Általános adagolás1,5 g/hl. Az 5 g, 3-5 q gyümölcsön, rövid idő alatt, látványos hatást fejt ki. A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely…
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
Speciális, elfplyósító enzim. Általános adagolás1,5 g/hl. A 250 g, 100-160 q gyümölcsön, rövid idő alatt, látványos hatást fejt ki. Koncentrált pektocelluláz enzimek szőlőfeltáráshoz, héjon erjesztéshez, szín és aromakinyeréshez.…
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
Speciális, aromafeltáró enzim. Általános adagolás1,5 g/hl. A 250 g, 100-160 q gyümölcsön, rövid idő alatt, látványos hatást fejt ki. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását…
SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…
Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki.Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott…
Ömlesztve értékesített termék. Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma,…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
Active K Komplex erjedésserkentő termék, tápsó. (DAP, DA-szulfát, B1, cellulóz) Használata, tulajdonságai Az Active K egy diammónium-foszfát, diammónium-szulfát, B1-vitamin (tiamin) és növényi rostokból származó cellulóz alapú termék,…
Ömlesztve értékesített termék. Active K Komplex erjedésserkentő termék, tápsó. (DAP, DA-szulfát, B1, cellulóz) Használata, tulajdonságai Az Active K egy diammónium-foszfát, diammónium-szulfát, B1-vitamin (tiamin) és növényi rostokból…