Mosogatógép só. 0,5 kg (ár/db) Regeneráló vízlágyító 99,6%-os NaCl granulát só. Nátrium-Klorid. Tiszta só. Ivóvíz lágyítására is.

A Salinen FlóraVita Vízlágyító ivóvíz lágyításra is. Lásd a lap alján a specifikációt. mosogatógép regeneráló só. megakadályozza, a vízkő-lerakódást. Emberi és állati fogyasztásra,…
195 Ft
(154 Ft + 27% ÁFA) [0.48EUR] / db
Max. rendelhető 1000 db
A Salinen FlóraVita Vízlágyító ivóvíz lágyításra is. Lásd a lap alján a specifikációt. mosogatógép regeneráló só. megakadályozza, a vízkő-lerakódást. Emberi és állati fogyasztásra, nem alkalmas.

Legalább, 99,6 %-os tömörített vákuumsó. NaCl. 

Préselt granulált vegytiszta NaCl. A Nátrium-klorid, nagy keménységű mosogatóvizek lágyítására. A granulátumoknak köszönhetően, kevesebb sófogyasztás. Megakadályozza a vízkő kialakulását, csillogóbbá teszi az edényeket ,evőeszközöket. A lehető legjobb mosogatási eredményt biztosítja, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát. A só feloldódik a vízben, keresztülfolyik a mosogatógép vízlágyító-egységén, ezáltal eltávolítja a vízkövet és a kalciumot a vízből. Felhasználható: Mosogatógépek, vízlágyító berendezések regenerálására. Töltsük a mosogatógép sótartályába. Rendkívül gazdaságosan adagolható. Kevesebb mennyiség kell a tartályba, mint a hagyományos mosogatógép sóból, lassabban oldódik, ezáltal hosszabb ideig regenerálja a gépet. Használható ivóvíz gyártására is, mivel megfelel a EN937 „A” megfelelőség előírásainak. 99.6% tisztaságú NaCl Vakum sótabletta A leggazdaságosabb mosogatógép regeneráló só a piacon!

SALTECH A legtisztább granulálti só és só tabletta

SALTECH granulált só Teljes oldhatósága, nagyon jó önthetősége és nagy tisztasága miatt a párolt só nélkülözhetetlen alapanyag számos ipari termék előállításához és feldolgozásához. Többek között a granulálti só a vegyipar segédanyaga, és klór és marónátron előállítására használják.

Az ipari sót alapanyagként használják üveg-, papír-, műanyag- és fémgyártáshoz, mint színezősó a textiliparban, szappan- és mosószer-gyártáshoz és még sok máshoz. A SALTECH granulátum sót finom vagy durva szemcsés formában kínálják.

Ezenkívül a SALTECH granulált sót és tabletta sót regeneráló sóként használják vízlágyításhoz és vízkezeléshez . A sótabletták teljesen oldódnak, aktív klór elektrokémiai előállítására szolgálnak az ivóvíz kezelésére és az uszoda vízhez. fertőtlenítésére. A víz meszet tartalmaz. A kereskedelemben, az iparban és a háztartásban mindennapos használat során vízkő maradványok képződnek, ami magasabb energia- és karbantartási költségekhez, sőt komoly károkhoz is vezethet. A vízlágyító rendszerek és a regeneráló só használatával ioncserélők segítségével eltávolítják a vízből a kalciumot és a magnéziumot, majd nátriumionokra cserélik, így lágy víz keletkezik. A lágy víz csökkenti az energia- és karbantartási költségeket, és elkerülhető a vízkő károk. A berendezések, gépek és háztartási gépek hosszú távon védettek.

A SALTECH termékek megfelelnek a következő szabványoknak:

A SALTECH kereskedelmi forgalomban lévő só és regeneráló só tabletták megfelelnek az EN 973 A típusú szabványnak az emberi fogyasztásra szánt víz lágyítására vonatkozóan is megfelelnek:

• Granulált só: EN 14805 : 2008, 1. típus

• Korong és párna: EN 14805 : 2008, 1. típus és a biocid VO (EU) No 528/2012

Biztonság technikai adatlap:http://bbbb.hu/BT/natrium-klorid.pdf

Specifikáció:

Szállítás

Barion

Személyes átvétel Soltvadkerten


Köszönjük Rendelését! Kérjük NE UTALJON előre! Utalásra CSAK előzetes egyeztetést követően van lehetőség! Nincs szállítási költség, ha a megrendelt terméket személyesen, soltvadkerti üzletünkben veszi át. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8-12. ig.

Barion
Csomagküldő csomagpont

Csomagküldő átvevő pontra szállítás. Önhöz legközelebbihez.


Sajnos ez a szállítási mód, csak 9 kg súlyig, vezsélytelen és nem terjedelmes termékekre választható. Az Önhöz legközelebbi átvevőpontot választhatja. Szállítási idő 2-4 nap. Ha a kártyás előre fizetés sikertelen a csomag átvételekor utánvét -el adjuk fel. Előre, semmi képen ne utaljon Ez a szállítási mód, 9 kg-os csomagsúlyig vehető igénybe, terjedelme, 40 x 40 x 30 cm lehet. Pl. 120 literes hordót, csak az MPL futár visz. Ami 10 óráig beérkezik rendelés, az nap átadjuk a szállítónak.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

MPL futárszolgálat. Házhoz szállítás


A leggyorsabb szállítási mód. 1-2 munkanap. Kérjük NE UTALJON előre! Utalásra CSAK előzetes egyeztetést követően van lehetőség! Ha 14 óráig beérkezik hozzánk a rendelés a következő munkanapon kézbesítik Önnek. Fizetés utánvéttel. A kézbesítőnél, bankkártyával, vagy készpénzzel fizethet.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MPL legközelebbi postán átvehető.


Köszönjük Rendelését! Bankkártyás fizetésre, csak most a rendelés leadásakor van lehetőség! Sikertelen bankkártyás fizetés esetén utánvétesen küldjük a csomagját! Kérem, segítse munkánkat azzal, hogy újra nézze át rendelése adatait. Ha a rendelés tartalmán, változtatni szeretne, kérje rendelése törlését egy válasz E-mailben erre a levelünkre, mivel a feldolgozás azonnal megkezdődik, így nem tudunk, hozzátenni, vagy kivenni valamit. Ez után, adjon le új rendelést a webáruházban! Köszönjük

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 600 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MPL postapontra szállítás.


Sajnos ez a szállítási mód, csak 20 kg sújig lehet választani, Az Önhöz legközelebbi átvevőpontot választhatja. Szállítási idő 2-4 nap. Ha a kártyás előre fizetés sikertelen a csomag átvételekor utánvét -el adjuk fel. Előre, semmi képen ne utaljon Ez a szállítási mód, 20 kg-os csomagsúlyig vehető igénybe, Ami 14 óráig beérkezik rendelés, az nap átadjuk a szállítónak.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 650 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MPL csomagautomata


Ez a szállítási mód, 20 kg -ig és max 30 x 25 x 40 cm csomahméretig választható. Az MPL, csak 2 napig tárolja a csomagot az automatában! Kérem, ez idő alatt vegye át. Kérjük NE UTALJON előre! Átualásos számlát, nem áll módunkban kiállítani. Bankkártyás fizetésre, a rendelés leadásakor is van lehetőség! Sikertelen bankkártyás fizetés esetén utánvétesen küldjük a csomagját! Az Önhöz, legközelebbi, kiválasztott csomagautomatába, amit Ön kiválaszt, lesz átvegető,

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Csomagküldő EU I. Házhoz szállítás


Csomagküldő házhoz szállítás: Kizárólag bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudunk rendelést felvenni. Folyadék, veszélyes és terjedelmes árú szállítását a Csomagküldő futárral nem tudunk vállalni. Az I.-es kategóriába tartozó országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Litvánia, Olaszország. Spanyolország, Kivéve, Kanári-szigetek /nem vámuniós/.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 7 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Csomagküldő EU II. Házhoz szállítás


Csomagküldő házhoz szállítás: Kizárólag bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudunk rendelést felvenni. Folyadék, veszélyes és terjedelmes árú szállítását a Csömagküldő futárral nem tudunk vállalni. A II.-es kategóriába tartozó országok: Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Svédország, Ukrajna, Luxemburg, Svájc.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 10 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2022-09-30

Elengedhetetlen a mosogatógéphez. Kiváló termék.


2022-09-04

Könnyű adagolni a "tabletta" forma miatt. Sokáig tart


2022-08-02

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2022-05-19

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2022-04-19

-


2022-03-27

Ajándék volt, jó volt, egy havi sóbetöltés megoldva.


2022-02-22

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-09-23

Mosogatógéphez csak ezt használom.


2021-08-25

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-07-14

Régen használom, enélkül nem szép az edény. De csak most tudatosult, hogy önöknál is lehet kapni. Itt fogom beszerezni ezután.


2021-07-14

Ajándékba kaptam. Csak jó lehet.


2021-07-10

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-07-09

Megfelelő


2021-07-05

még nem próbáltam


2021-06-30

A termék tökéletes a csomagolásával együtt.


2021-06-26

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-06-19

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-05-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-05-13

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2021-05-07

Nem tudom, mi ez, azt sem, hogy mire való, ajándék termék volt.... így örvendek neki!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek