Viszonteladóknak, Ipari felhasználóknak

Tisztelt, Viszonteladók, Ipari felhasználók, Gyártók, Importőrök!

Ha viszonteladó, vagy ipari felhasználó és Áfa körbe tartozik, ajánlott a megrendelés egyéb rovatába, az adószámot feltüntetni, hogy a számlára írhassuk. Többszöri nagy tételű vásárlás esetén, minimum 100.000 Ft kérjen árajánlatot. Itt: bolt@floravita.hu

 Célunk, hogy a fogyasztóhoz, minél olcsóbban és kifogástalan minőségben jusson el az áru. Minden versenytársunkkal, próbáljuk a jó viszonyt fentartani, ez edig sikerült. Legyen Ön is partnerünk ebben. A forgalmazott anyagokat, nem csak Európából, de pl. Dél Afrikából, Kínából, Dél-Kóreából is származnak. Ha versenyképes hazai gyártót találunk, természetesen elsősorban azt forgalmazzuk. Pl. Borkősav, Deriton, vagy a világon egyedölálló MetaVir.

 Hogy ezek minél rövidebb úton jussanak el a felhasználóhoz, mi partnerek vagyunk. Várjuk azokat a viszonteladókat, és ipari felhasználókat, akikel még nem vagyunk kapcsolatban, lehet, hogy versenyképes áron tudunk Önöknek szállítani 

 Várjuk azokat a termelöket, importöröket, nagykereskedöket, aki az általunk forgalmazott anyagokat, versenyképes áron tudják forgalmba hozni, mi vevők lehetünk.

 Minden általunk forgalmazott árut, mielőtt a felhasználóhoz kerül, a saját megbízásunkból, arra akkreditált laboratóriumban megvizsgáltatjuk.

Kévés Béla