kny 1-2 nap Súly: 1.5 kg

Kézi Nyomtató Dátumozó, vonalkódíró

Színes érintőképernyős intelligens kézi nyomtató kódoló kézi tételes kódoló gép 360 fokos, teljes körű Penma, színes érintőképernyő, kézi Pen Maji Függetlenül attól, hogy a Penma felfelé és lefelé néz, Mindent egybevetve, minden szög kódolása a termelési igények…
199 000 Ft
(156 693 Ft + 27% ÁFA) [561.67EUR] / db
Max. rendelhető 5 db

Színes érintőképernyős intelligens kézi nyomtató kódoló kézi tételes kódoló gép 360 fokos, teljes körű Penma, színes érintőképernyő, kézi Pen Maji Függetlenül attól, hogy a Penma felfelé és lefelé néz, Mindent egybevetve, minden szög kódolása a termelési igények kielégítésére. Helyi működés vagy PC-szerkesztés opcionális; Színes érintőképernyő, WYSIWYG, könnyen kezelhető; Beépített masszív kínai és európai betűtípus; Dot mátrix betűtípusok, betűk nyomtatása, karaktermagasság, bármilyen beállítás. A tinta teljes választéka. Különböző formula tinták közül választhat, hogy megfeleljen a különböző ügyfél igényeinek. Ez a termék jelenleg az építőanyagok, beleértve a (fa tábla, karton, kő, építészeti film, fedélzeti több rétegű lemez, MDF, könnyű acél keel stb.), Bor, ital, elektronika, gyógyszeripar, gumi, más iparágakat széles körben használják. Fekete univerzális ipari tintapatron mellékelve. Szines tonerek, rendelhetők.

Műszaki adatok: A KF07-S modell:

Nem korlátozott intelligens kódgépe Méret: hosszú (130MM) X szélesség (128MM) X magasság (200MM)

Súly: 1,18KG

Munkasebesség: 90-szer / perc Nyomtatási tájolás: 360 fokos kódolás, függetlenül attól, hogy önkényesen néz-e előre és lefelé, a termelési igények kielégítése érdekében.

Betűkészlet nyomtatása: Beépített nemzeti szabvány teljes betűtípus, pinyin beviteli módszer, érintés online szerkesztés, nem kell csatlakozni a számítógéphez, könnyű működtet. Memnória bővítés SD kártya mellékelve.

Nyomtatási pontosság: 600DPI Vonalak száma: nyomtatva Egy akár hét sor állítható Nyomtatási magasság: 2MM-13MM nyomtatható (állítható) Vonalkód nyomtatás vonalkód: 2D vonalkód

Nyomtatási távolság: 1MM-5MM (a fúvóka távolsága a tárgyig) permetezett) Áramlási szám: 1-8 jegyű változó sorszám Automatikus nyomtatás: Dátum, idő, tételszám, műszak és sorozatszám stb. (Változhat a napszakával) Információk mentése: A rendszer 100 darab információt tárolhat Sanghajban (a külső U-lemez menthető, és önként is menthető) Hossza: információ Több mint 2000 betűkészlet nyomtatása üzenetben, korlátlan ideig

Nyomtatási sebesség: Legfeljebb 70 m / perc (folyamatos nyomtatás) nyomtatási sebesség változás a sorok számának növekedése miatt A csomag tömege: 1,5 KG Tinta használata Gyorsan száradó, környezetbarát tinta.

Tinta szín: fekete, piros, kék, sárga, fehér

Vezérlőpult: Intelligens érintőképernyő.(Szerkeszteni lehet számítógépen és importálni kell USB -én keresztül)

Bemutató video

Szállítás

Barion

Személyes átvétel Soltvadkerten


Köszönjük Rendelését! Nincs szállítási költség, ha a megrendelt terméket személyesen, soltvadkerti üzletünkben veszi át. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8-12. ig. Borászraktár (Kévés Béla Kft.) 6230 Soltvadkert Árpád u. 16.

Barion

Házhoz szállítás futárszolgálattal


Bankkártyás fizetésre, csak most a rendelés leadásakor van lehetőség! A Royal futárnál, kizárólag, készpénzzel tud fizetni. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén utánvétesen küldjük a csomagját! A futárnál CSAK készpénzzel lehet fizetni! Ellenőrizze helyesen adta meg a telefonszámát, mert ezen a számon fogja keresni Önt a kézbesítő!

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Legközelebbi postán átvehető utánvéttel


Köszönjük Rendelését! Bankkártyás fizetésre, csak most a rendelés leadásakor van lehetőség! Sikertelen bankkártyás fizetés esetén utánvétesen küldjük a csomagját! Kérem, segítse munkánkat azzal, hogy újra nézze át rendelése adatait. Ha a rendelés tartalmán, változtatni szeretne, kérje rendelése törlését egy válasz E-mailben erre a levelünkre, mivel a feldolgozás azonnal megkezdődik, így nem tudunk, hozzátenni, vagy kivenni valamit. Ez után, adjon le új rendelést a webáruházban! Köszönjük

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Postapont


Köszönjük Rendelését! Kérem, segítse munkánkat azzal, hogy újra nézze át rendelése adatait. Ha a rendelés tartalmán, változtatni szeretne, kérje rendelése törlését egy válasz E-mailben erre a levelünkre, mivel a feldolgozás azonnal megkezdődik, így nem tudunk, hozzátenni, vagy kivenni valamit. Ez után, adjon le új rendelést a webáruházban! Megértését Köszönjük.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MPL csomagautomata


Köszönjük Rendelését! Az Önhöz, legközelebbi, kiválasztott csomagautomatában, /postán, MOL kúton, átvehető: Kiszállítást, csak a készlet erejéig tudjuk vállalni. Személyes átvételre, nem tud rendelni.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Csomagküldő EU I. Házhoz szállítás


Csomagküldő házhoz szállítás: Kizárólag bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudunk rendelést felvenni. Folyadék, veszélyes és terjedelmes árú szállítását a Csomagküldő futárral nem tudunk vállalni. Az I.-es kategóriába tartozó országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Litvánia, Olaszország. Spanyolország, Kivéve, Kanári-szigetek /nem vámuniós/.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 6 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Csomagküldő EU II. Házhoz szállítás


Csomagküldő házhoz szállítás: Kizárólag bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással tudunk rendelést felvenni. Folyadék, veszélyes és terjedelmes árú szállítását a Csömagküldő futárral nem tudunk vállalni. A II.-es kategóriába tartozó országok: Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Svédország, Ukrajna, Luxemburg, Svájc.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 10 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések


2020-08-02

A nyomtató tökéletesen működik

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek