50 % áresés. Vezélyes árúnak minősített, ezétr a szállítás, kizárólag MPL futárral. Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Az élelmiszeriparban főként savanyúságot szabályozó anyagként alkalmazzák. Sok élelmiszerben megtalálható, elsősorban kólában,…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Gyógyszerkönyvi, étkezés minőségű citromsav-monohidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti színét és…
50 % áresés. Vezélyes árúnak minősített, ezétr a szállítás, kizárólag MPL futárral. Az élelmiszeriparban főként savanyúságot szabályozó anyagként alkalmazzák.Sok élelmiszerben megtalálható, elsősorban kólában, húsételekben…
99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav Gyógyszerkönyvi minőségű.(C-vitamin) E 300. Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható. Felhasználás: Felhasználásakor,…
Specifikáció szerint, tiszta minőség. 98,5 %-os Biztonságtechnikai adatlap: Specifikáció:
Kizárólag! Cégek, vállalkozók, őstermelőket tudunk kiszolgálni. Nyilatkozat kötelesek, a felhasználás módjáról, mennyiségéről! Nyilatkozni kell az anyag felhasználásáról. Nyilatkozat nyomtatvány itt letölthető: Magán személyek az…
50 % áresés. Vezélyes árúnak minősített, ezétr a szállítás, kizárólag MPL futárral. Minimum rendelési mennyiség, 28 kg, vagy ennek a többszöröse.Az élelmiszeriparban főként savanyúságot szabályozó anyagként alkalmazzák. Sok élelmiszerben…
Felhasználás: a fermentáció folyamatában az almasav a kevésbé savanyú tejsavvá alakul. Az almasavat, ha élelmiszer-adalékanyagként alkalmazzák, E296 E-számmal jelölik. Az almasavat az édesiparban is felhasználják. Használatakor tartsuk…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Magyar élelmiszer és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum. L(+) természetes szőlőkivonat borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes…
Étkezési, sőt gyógyszerkönyvi minőségű Citromsav-monohidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény,…
Ömlesztve értékesített termék. Élelmiszer és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum.Magyar szőlőből. L(+) természetes szőlőkivonat borkösav. Acidum tartaricum. L(+) természetes szőlőkivonat borkösav . Alkalmazható a túlérett szőlőből…
Étkezési, sőt gyógyszerkönyvi minőségű Citromsav-monohidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény,…
Élelmiser és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum.Magyar szőlőből. L(+) természetes szőlőkivonat, borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes savtartalom növelésére,…
Étkezési, sőt gyógyszerkönyvi minőségű citromsav-monohidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény,…
Ömlesztve értékesített termék. Kizárólag! Cégek, vállalkozók, őstermelőket tudunk kiszolgálni. Nyilatkozat kötelesek, a felhasználás módjáról, mennyiségéről! p>Nyilatkozni kell az anyag felhasználásáról. Nyilatkozat nyomtatvány…
Ömlesztve értékesített termék. Felhasználás: a fermentáció folyamatában az almasav a kevésbé savanyú tejsavvá alakul. Az almasavat, ha élelmiszer-adalékanyagként alkalmazzák, E296 E-számmal jelölik. Az almasavat az édesiparban is felhasználják.…
Ömlesztve értékesített termék. A hangyasav fő felhasználása a mindennapi életben tartósítószerként és antibakteriális anyagként történik. Szénára és takarmányra fecskendezve megállít bizonyos bomlási folyamatokat, megőrizve a tápanyagokat…
Étkezési, sőt gyógyszerkönyvi minőségű citromsav-monohidrát. (E330) Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja…
Specifikáció szerint, tiszta minőség. 98,5 %-os Biztonságtechnikai adatlap: Specifikáció:
A hangyasav fő felhasználása a mindennapi életben tartósítószerként és antibakteriális anyagként történik. Szénára és takarmányra fecskendezve megállít bizonyos bomlási folyamatokat, megőrizve a tápanyagokat hosszabb ideig. Néha szalmonella…