Tisztelt Látogató! A jeenlegi helyzetben, az árak akár óráról órára változhatnak, vagy elfogyhatnak. MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK.
Tisztelt Látogató! A jeenlegi helyzetben, az árak akár óráról órára változhatnak, vagy elfogyhatnak. MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK.
Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott…
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz, 15-25…
Speciális, aromafeltáró enzim. A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta. Specifikáció: http://bbbb.hu/spec/MicrozymArom.doc Már 1,5 g/hl adagolásban, rövid…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
MICROZYM EXTRACT Koncentrált pektocelluláz enzimek szőlőfeltáráshoz, héjon erjesztéshez, szín és aromakinyeréshez. A MICROZYM enzimeket a MAXIMÁLIS SPECIFIKUS AKTIVITÁS jellemzi, amit el lehet érni a szőlők, mustok és borok kezelése során.…
Speciális, aromafeltáró enzim. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs…
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs arom és szín anyagait. A LYVEN…
SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…
Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami gyakran erjedési…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
Active K Komplex erjedésserkentő termék, tápsó. (DAP, DA-szulfát, B1, cellulóz) Használata, tulajdonságai Az Active K egy diammónium-foszfát, diammónium-szulfát, B1-vitamin (tiamin) és növényi rostokból származó cellulóz alapú termék,…
Active K Komplex erjedésserkentő termék, tápsó. (DAP, DA-szulfát, B1, cellulóz) Használata, tulajdonságai Az Active K egy diammónium-foszfát, diammónium-szulfát, B1-vitamin (tiamin) és növényi rostokból származó cellulóz alapú termék,…