Élesztők, enzimek

A kategóriában 13 termék található.
  • Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz

    Akciós!

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz, 15-25…

    200 Ft 150 Ft
    (118 Ft + 27% ÁFA) [0.46EUR] / db
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 5 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 5 g-os

    Akciós!

    Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki. Személyesen is átvehető Budapesten Zuglón http://beros.hupont.hu/ Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is…

    450 Ft 400 Ft
    (315 Ft + 27% ÁFA) [1.24EUR] / db

    Egységár: 90 Ft/g
  • Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 5 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 5 g-os

    Akciós!

    A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta. Specifikáció: http://bbbb.hu/spec/MicrozymArom.doc Már 1,5 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást…

    450 Ft 400 Ft
    (315 Ft + 27% ÁFA) [1.24EUR] / db

    Egységár: 80 Ft/g
  • Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 250 g

    Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 250 g

    Akciós!

    Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs aromaanyagait. A LYVEN világméretű…

    12 000 Ft 9 900 Ft
    (7 795 Ft + 27% ÁFA) [30.64EUR] / db

    Egységár: 40 Ft/g
  • Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz

    Akciós!

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…

    200 Ft 150 Ft
    (118 Ft + 27% ÁFA) [0.46EUR] / db

    Egységár: 0.75 Ft/g
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 250 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 250 g-os

    Akciós!

    Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs arom és szín anyagait. A LYVEN…

    12 000 Ft 9 900 Ft
    (7 795 Ft + 27% ÁFA) [30.64EUR] / db
    Max. rendelhető 10 db
  • Borélesztő 0,5 kg AY-1

    Borélesztő 0,5 kg AY-1

    Akciós!

    Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez Személyesen is átvehető Budapesten Zuglón http://beros.hupont.hu/ AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen…

    3 500 Ft 3 300 Ft
    (2 598 Ft + 27% ÁFA) [10.21EUR] / db

    Egységár: 5 980 Ft/dkg
  • Élesztő táp SALI TIAMINATI 25kg-os zsák (ár / 1kg)

    Élesztő táp SALI TIAMINATI 25kg-os zsák (ár / 1kg)

    Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami gyakran erjedési…

    1 549 Ft
    (1 220 Ft + 27% ÁFA) [4.80EUR] / kg
    Min. rendelhető: 25 kg Max. rendelhető 200 kg
  • Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz

    Akciós!

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…

    200 Ft 150 Ft
    (118 Ft + 27% ÁFA) [0.46EUR] / db
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 100 250 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 100 250 g-os

    Akciós!

    MICROZYM EXTRACT Koncentrált pektocelluláz enzimek szőlőfeltáráshoz, héjon erjesztéshez, szín és aromakinyeréshez. A MICROZYM enzimeket a MAXIMÁLIS SPECIFIKUS AKTIVITÁS jellemzi, amit el lehet érni a szőlők, mustok és borok kezelése során.…

    8 500 Ft 7 899 Ft
    (6 220 Ft + 27% ÁFA) [24.45EUR] / db

    Egységár: 32 Ft/g
  • Élesztő táp SALI TIAMINATI 30 g

    Élesztő táp SALI TIAMINATI 30 g

    Személyesen is átvehető Budapesten Zuglón http://beros.hupont.hu/ SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás…

    150 Ft
    (118 Ft + 27% ÁFA) [0.46EUR] / db

    Egységár: 5.00 Ft/g
    Max. rendelhető 1000 db
  • Borélesztő Oenoferm X-treme F3 0,5 kg

    Borélesztő Oenoferm X-treme F3 0,5 kg

    Akciós!

    Fehérbor-élesztő az aromakiemelő hidegerjesztéshez. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük. A termék rövid leírása Az Oenoferm…

    8 900 Ft 6 800 Ft
    (5 354 Ft + 27% ÁFA) [21.04EUR] / db
  • Borélesztő 100 g AY-1

    Borélesztő 100 g AY-1

    Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez Személyesen is átvehető Budapesten Zuglón http://beros.hupont.hu/ AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen…

    650 Ft
    (512 Ft + 27% ÁFA) [2.01EUR] / db

    Egységár: 6.50 Ft/g