Élesztők, enzimek

A kategóriában 13 termék található.
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 5 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 5 g-os

    Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott…

    400 Ft
    (315 Ft + 27% ÁFA) [1.13EUR] / db

    Egységár: 90 Ft/g
  • Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz, 15-25…

    165 Ft
    (130 Ft + 27% ÁFA) [0.47EUR] / db
  • Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 5 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 5 g-os

    Speciális, aromafeltáró enzim. A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta. Specifikáció: http://bbbb.hu/spec/MicrozymArom.doc Már 1,5 g/hl adagolásban, rövid…

    400 Ft
    (315 Ft + 27% ÁFA) [1.13EUR] / db

    Egységár: 80 Ft/g
    Max. rendelhető 1000 db
  • Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…

    160 Ft
    (126 Ft + 27% ÁFA) [0.45EUR] / db

    Egységár: 0.75 Ft/g
  • Borélesztő 0,5 kg AY-1

    Borélesztő 0,5 kg AY-1

    Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…

    3 250 Ft
    (2 559 Ft + 27% ÁFA) [9.22EUR] / db

    Egységár: 5 980 Ft/dkg
    Max. rendelhető 60 db
  • Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 250 g

    Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 250 g

    Speciális, aromafeltáró enzim. Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs…

    15 000 Ft
    (11 811 Ft + 27% ÁFA) [42.56EUR] / db

    Egységár: 40 Ft/g
    Max. rendelhető 20 db
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 100 250 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 100 250 g-os

    MICROZYM EXTRACT Koncentrált pektocelluláz enzimek szőlőfeltáráshoz, héjon erjesztéshez, szín és aromakinyeréshez. A MICROZYM enzimeket a MAXIMÁLIS SPECIFIKUS AKTIVITÁS jellemzi, amit el lehet érni a szőlők, mustok és borok kezelése során.…

    9 900 Ft
    (7 795 Ft + 27% ÁFA) [28.09EUR] / db

    Egységár: 32 Ft/g
  • Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 250 g-os

    Pektinbontó Enzim Microzim Extract 200 250 g-os

    Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs arom és szín anyagait. A LYVEN…

    15 000 Ft
    (11 811 Ft + 27% ÁFA) [42.56EUR] / db
    Max. rendelhető 10 db
  • Borélesztő táp SALI TIAMINATI 30 g

    Borélesztő táp SALI TIAMINATI 30 g

    SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…

    170 Ft
    (134 Ft + 27% ÁFA) [0.48EUR] / db

    Egységár: 5.00 Ft/g
    Max. rendelhető 1000 db
  • Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz

    Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz

    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…

    160 Ft
    (126 Ft + 27% ÁFA) [0.45EUR] / db
  • Borélesztő 100 g AY-1

    Borélesztő 100 g AY-1

    Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…

    650 Ft
    (512 Ft + 27% ÁFA) [1.84EUR] / db

    Egységár: 6.50 Ft/g
  • Borélesztő táp DAP+B1 1 kg

    Borélesztő táp DAP+B1 1 kg

    VinartisFerm DAP+B1 Komplex erjedésserkentő tápsó Használata, tulajdonságai A Dap+B1 egy diammónium-foszfát alapú termék, melynek alkalmazása lehetővé teszi a mustban jelenlévő nitrogén kiegészítését, mivel a szőlőben lévő nitrogén…

    1 800 Ft
    (1 417 Ft + 27% ÁFA) [5.11EUR] / db
    Max. rendelhető 20 db
  • Borélesztő táp Active-K 25 kg-os zsákban. ár/kg

    Borélesztő táp Active-K 25 kg-os zsákban. ár/kg

    Active K Komplex erjedésserkentő termék, tápsó. (DAP, DA-szulfát, B1, cellulóz) Használata, tulajdonságai Az Active K egy diammónium-foszfát, diammónium-szulfát, B1-vitamin (tiamin) és növényi rostokból származó cellulóz alapú termék,…

    1 450 Ft
    (1 142 Ft + 27% ÁFA) [4.11EUR] / kg
    Min. rendelhető: 25 kg Max. rendelhető 850 kg