Vásárlói értékelések

Minden rendben volt.
Gscheidt János, 2013-09-30
A megrendelés gyors megküldésével maximálisan elégedett vagyok. A címzésük teljesen hibás volt, ugyanis egy postai irányítószámunkhoz három település tartozik, és téves településre küldték az árut. Szerencsére a postás személyes ismeretsége segítségével kaptuk meg az árut. A csomagolásuk diszkrétebb is lehetne, pl. a fólián kívül egy csomagolópapírt is használhatnának.
Anonim vásárló, 2013-09-29
Minden gyorsan, korrekt módon történt a vásárláskor.
Anonim vásárló, 2013-09-28
szinte tökéletes ,hogy fizikai munkám végeztével szabadidömben éjjel megkeresem amit akarok venni és jó áron megtalálom,megrendelem,és 2 nap múlva házhoz szállitva megkapom.ez nagyon jó.a hiba csak a szállitásban volt mert a foszforsavat csak 3 nap mulva kaptam meg.egyértelmüen a posta miatt ! ! azonban mégse javasolok más szállitót keresni mert árban szerintem ez a legjobb.csak igy tovább! további sikeres üzleteket kivánva tisztelettel: Ureczky attila
ureczky attila, 2013-09-28
A rendelésemet másnapra megkaptam , igaz valiki hibájából az "ára" egy "0" -val több lett így nem tudtam átvenni a csomagot. Viszont telefonos egyeztetés után a tulaj azonnal feladott egy ugyan olyan csomagot amit szinte azonnal (hétvége volt!) - hiánytalanul megkaptam, Nagyra értékelem a tulajdonos segítőkészségét és rugalmasságát... Köszönöm!
Völgyi Olivér, 2013-09-28
Minden tökéletes rendben ment!
Kovács Dániel, 2013-09-28
Tökéletes! Ilyennek várom el az online kereskedést. Egyúttal megkérdezem: van-e, milyen kiszerelésben és árban nátriumklorit (NaClO2). Tisztelettel: Mikó Csaba
Mikó Csaba, 2013-09-28
Hamar megkaptuk a megrendelt dolgokat,korrekt,gyors volt az egész,ez úton is köszönöm!El is mentettem az oldalt,nem szeretnék máshol rendelni, nagyon profi módon intézték!
Tóthné Kéri Klára, 2013-09-28
Korrekt,nagyon gyors és jó minőséget árul. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm :)
Csépke Zsolt, 2013-09-27
Minden teljesen rendben volt, köszönöm.
Korponai Erzsébet, 2013-09-27
Gyors szállítás .Maximálisa elégedett vagyok.
Szőke József, 2013-09-27
Minden szempontból maximálisan elégedett vagyok. Ha szabad javaslatot tennem, az inkább a marketingre vonatkozik. Most, hogy a szalicil lekerült a polcokról, az emberek a befőzésnél átálltak a nátrium benzoátra. Az viszont egyértelműen rákképző anyag, ha csak a benzol gyökre gondolok is. Azt javasolnám, hogy valamilyen fórumon tegyék ismertté a terméket, hogy ez Önöknél többféle kiszerelésben megvásárolható, hogy aki megmarad a hagyományos tartósítás mellett, annak a számára elérhető legyen. Kívánok Önöknek jó egészséget, munkájukhoz sok örömet, és nagyon sok elégedett vásárlót. Tisztelettel Zimonyi Péter
zimonyi péter, 2013-09-27
Korrekt, pontos volt a kiszolgálás, a kérdésre gyorsan, és segítőkészen reagáltak, a kifogástalan terméket hamar szállították. Mi kellene még? Csak így tovább, sok sikert kívánok!
Bodó Éva, 2013-09-27
Elégedett vagyok, mert a rendelés feladásától számítva, a lehető legrövidebb időn belül visszaigazolták a megrendelést, illetve a kiszállítás is gyorsan megtörtént. Javaslatom annyi lenne, hogy fontolóra vehetnék a vételár kiegyenlítési módnál a bankszámláról történő előre utalást.
Kővágó Tibor, 2013-09-27
Hali! Igazán nem tudok mit mondani, mert nekem megfelelő volt. Csak így tovább! Kitartás, nem megállni, folyamatosan fejlődni, pozitív célokat állítani és a negatív embereket eltávolítani... Hajrá! http://http://twth.at.hu Üdv, Ati
Dávid Attila, 2013-09-27
Nagyon elégedett vagyok,gyors reakció a rendelésre, jó a szállító partner, amit délután kettőkor megrendelek, másnap reggel kilenckor itt van .Ajánlom mindenkinek, akinek az itt található termékek hiányoznak az otthonából.
József Baranyi, 2013-09-27
Kiváló volt minden,főleg a gyorsaság!köszi
Anonim vásárló, 2013-09-27
Kicsit döcögős volt a csomagküldés, de kollégájuk teljesen korrektül korrigálta a hibát! Köszönöm!
Tarnócai Károly, 2013-09-27
Teljes mértékben elégedett vagyok, a rendelésről a visszajelzést pár mp-en belül megkaptam és ahogy írták is, 1-2 napon belül meg is érkezett a termék. Minden rendben ment. Köszönöm!
Valent Margit, 2013-09-27
Igen elégedett vagyok köszönöm szépen :)
Simon József, 2013-09-27