Regeneráló tabletta 25 kg-os. 99,9%-os NaCl. Tiszta só vízlágyító plusz. Medence só. Sóbontó berendezéshez. Regeneráló sótabletta. Salinen

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-11-19 - 2023-12-31.
6 % árcsökkenés. 99,9%-os NaCl. Salinen vízlágyító, Fürdő és medencevíz, de még ivóvíz lágyítására is alkalmas. Legalább 99,9 %-os, Lásd a lap alján a specifikációt. mosogatógép…
4 450 Ft 4 180 Ft
(3 291 Ft + 27% ÁFA) [10.99EUR] / zsák

Egységár: 167 Ft/kg
Max. rendelhető 797 zsák
6 % árcsökkenés.

99,9%-os NaCl. Salinen vízlágyító, Fürdő és medencevíz, de még ivóvíz lágyítására is alkalmas. Legalább 99,9 %-os, Lásd a lap alján a specifikációt. mosogatógép regeneráló só. megakadályozza, a vízkő-lerakódást. Emberi és állati fogyasztásra, nem alkalmas.

FlóraVita Vízlágyító, mosogatógép regeneráló só.

Megakadályozza a vízkő kialakulását, csillogóbbá teszi az edényeket ,evőeszközöket.
A lehető legjobb mosogatási eredményt biztosítja, meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát.
A só feloldódik a vízben, keresztülfolyik a mosogatógép vízlágyító-egységén, ezáltal eltávolítja a vízkövet és a kalciumot a vízből.
Felhasználható: Mosogatógépek, vízlágyító berendezések regenerálására.
Töltsük a mosogatógép sótartályába. Rendkívül gazdaságosan adagolható. Kevesebb mennyiség kell a tartályba, mint a hagyományos mosogatógép sóból, lassabban oldódik, ezáltal hosszabb ideig regenerálja a gépet.
Használható ivóvíz gyártására is, mivel megfelel a EN937 „A” megfelelőség előírásainak.
99.9% tisztaságú NaCl Vacuum sótabletta
A leggazdaságosabb mosogatógép regeneráló só a piacon!

SALTECH A legtisztább granulálti só és só tabletta

SALTECH granulált só Teljes oldhatósága, nagyon jó önthetősége és nagy tisztasága miatt a párolt só nélkülözhetetlen alapanyag számos ipari termék előállításához és feldolgozásához. Többek között a granulálti só a vegyipar segédanyaga, és klór és marónátron előállítására használják.

Az ipari sót alapanyagként használják üveg-, papír-, műanyag- és fémgyártáshoz, mint színezősó a textiliparban, szappan- és mosószer-gyártáshoz és még sok máshoz. A SALTECH granulátum sót finom vagy durva szemcsés formában kínálják.

Ezenkívül a SALTECH granulált sót és tabletta sót regeneráló sóként használják vízlágyításhoz és vízkezeléshez . A sótabletták teljesen oldódnak, aktív klór elektrokémiai előállítására szolgálnak az ivóvíz kezelésére és az uszoda vízhez. fertőtlenítésére. A víz meszet tartalmaz. A kereskedelemben, az iparban és a háztartásban mindennapos használat során vízkő maradványok képződnek, ami magasabb energia- és karbantartási költségekhez, sőt komoly károkhoz is vezethet. A vízlágyító rendszerek és a regeneráló só használatával ioncserélők segítségével eltávolítják a vízből a kalciumot és a magnéziumot, majd nátriumionokra cserélik, így lágy víz keletkezik. A lágy víz csökkenti az energia- és karbantartási költségeket, és elkerülhető a vízkő károk. A berendezések, gépek és háztartási gépek hosszú távon védettek.

A SALTECH termékek megfelelnek a következő szabványoknak:

A SALTECH kereskedelmi forgalomban lévő só és regeneráló só tabletták megfelelnek az EN 973 A típusú szabványnak az emberi fogyasztásra szánt víz lágyítására vonatkozóan is megfelelnek:

• Granulált só: EN 14805 : 2008, 1. típus

• Korong és párna: EN 14805 : 2008, 1. típus és a biocid VO (EU) No 528/2012

Mosogatógép feltöltése:

Vízlágyító feltöltése:
Biztonság technikai adatlap:http://svk.floravita.hu/BT/natrium-klorid.pdf

Specifikáció:

Minőségbiztosítás:

 Felhasználása. Videó:

Ahol a sót bányásszák: 

Szállítás

Barion

Személyes átvétel Soltvadkerten


Köszönjük Rendelését! Kérjük NE UTALJON előre! Utalásra CSAK előzetes egyeztetést követően van lehetőség! Nincs szállítási költség, ha a megrendelt terméket személyesen, soltvadkerti üzletünkben veszi át. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8-12. ig.

Barion
Csomagküldő csomagpont

Packeta csomagautomata (Z-Box) Átvétel,OKOSTELEFONNAL!!


Szállítási idő 3-6 munkanap. Csomag átvétele kizárólag okos telefonos applikációval, fizetés csak bankkártyával !! A Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagját érintésmentesen veheti át. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki. Szállítási idő 3-6 nap. Csomag átvétele: Kapcsolja be telefonján a Bluetooth és a helymeghatározási szolgáltatást. Nyissa meg az alkalmazást, amely automatikusan párosítja készülékét a Z-BOX-al.

A termék súlya 25.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 0 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
Csomagküldő csomagpont

Packeta átvevő pontra szállítás.


Csak valós telefonszámmal tudja átvenni a csomagot!!!! Szállítási idő 3-6 munkanap. Csomag átvétele SMS-ben, vagy e-mailben kapott jelszó ellenében, fizetés készpénzzel vagy bankkártyával !! Ha a kártyás előre fizetés sikertelen a csomagot utánvétesen adjuk fel. Az Önhöz legközelebbi átvevőpontot választhatja. Szállítási idő 3-4 munkanap. Számlázás: Minden vevőnknek számlát küldünk. Áfa elszámoláshoz, kérem pontosan adja meg adószámát!! Többszöri rendelést, nem tudunk eggyesíteni.

A termék súlya 25.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 0 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MPL legközelebbi postán átvehető.


Köszönjük Rendelését! Ha nincs kártyával előre fizetve az átvételkor, bankkártyával, vagy készpénzzel fizethet. Kérjük NE UTALJON előre! Web áruházunk, ezt nem tudja kezelni! Ha 14 óráig beérkezik hozzánk a rendelés a következő munkanapon kézbesítik Önnek. Számlázás: Minden vevőnknek számlát küldünk. Áfa elszámoláshoz, kérem pontosan adja meg adószámát!! Utólag számlát módosítani, nem áll módunkban!! Többszöri rendelést, nem tudunk eggyesíteni.

A termék súlya 25.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

MPL futárszolgálat. Házhoz szállítás


A leggyorsabb szállítási mód. 1-2 munkanap. Kérjük NE UTALJON előre! Web áruházunk, ezt nem tudja kezelni! Ha 14 óráig beérkezik hozzánk a rendelés a következő munkanapon kézbesítik Önnek. Fizetés utánvéttel. A kézbesítőnél, bankkártyával, vagy készpénzzel fizethet. Számlázás: Minden vevőnknek számlát küldünk. Áfa elszámoláshoz, kérem pontosan adja meg adószámát!! Utólag számlát módosítani, nem áll módunkban!! Többszöri rendelést, nem tudunk eggyesíteni.

A termék súlya 25.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 900 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Packeta, EXPRESS ONE házhoz szállítás.


Ez a szállítási mód, csak 15 kg súlyig, veszélytelen és nem terjedelmes termékekre választható. Szállítási idő 3-6 munkanap. Ha a kártyás előre fizetés sikertelen a csomag átvételekor utánvéttel adjuk fel. Előre, semmi képpen ne utaljon Ez a szállítási mód, 15 kg-os csomagsúlyig vehető igénybe, terjedelme, 50 x 40 x 30 cm lehet. Pl. 120 literes hordót, csak az MPL futár visz. Ami 10 óráig beérkezik rendelés, az nap átadjuk a szállítónak.

A termék súlya 25.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 990 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-06-24

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-06-28

:-)


2018-06-19

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel Minden rendben történt,időben megérkezett,és a minősége a csomagolása ,szállítása is tökéletesen megfelelő.


2017-01-13

Könnyen kezehető, jól tárolható.


2016-06-10

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2015-11-17

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2015-05-02

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2015-03-31

Ez a fajta regeneráló só kiváló minőségű és itt a legolcsóbb.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...