
Ömlesztve értékesített termék. A tanninok, más néven csersavak vagy digalluszsavak keserű ízű, növényi eredetű polifenolok, amelyek összekötik és kicsapják a fehérjéket. Képlete: C14H10O9 + 2H2O. Egy hektóliter bor derítéséhez általában…
Ömlesztve értékesített termék. Valamikor háztartásokban, befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására használták. Ajánlott adagolása: 0,8 g/kg. volt. 99%-os szalicilsav /salicylic acid/ /fűzfa Salix). Fűzfa kérgében található nagy…
E353) Tartósan meggátolja a borkő kikristályosodását és kiválását. Adagolási mennyisége: 10 g / 100 l bor. Metaborkősav a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Metaborkősav Specifikáció:
A hangyasav fő felhasználása a mindennapi életben tartósítószerként és antibakteriális anyagként történik. Szénára és takarmányra fecskendezve megállít bizonyos bomlási folyamatokat, megőrizve a tápanyagokat hosszabb ideig. Néha szalmonella…
Habzásgátló hatása is kiváló. Miután a cefrét az üstbe töltöttük, 1-2 grammal szórjuk meg csersavval, így főzés közben nem fog felhabozni. A tanninok, más néven csersavak vagy digalluszsavak keserű ízű, növényi eredetű polifenolok,…
25 kg-os kannában. Élelmiszerekben elsősorban a savanyú káposztában, tejtermékekben, joghurtokban, kefirekben, sajtokban természetesen előfordulhat egyéb élelmiszerekben antioxidánsként, savanyúságot szabályozó anyagként, vagy tartósítószerként…
Sósav (hidrogén-klorid 37%-os), oldat Felhasználható: Gógyszerkönvi minőség. Krómozott és savra érzékeny felületeken, például kerámiákon, csak előzetes próba után használja! . Ne keverjük más készítménnyel! Tárolás: Hűvös helyen,…