dviz 1-4 nap Súly: 1000 kg  Gyártó: FloraVita »

Ioncserélt, desztillált víz. 1000 liter-es. Tartalmazza az IBC tartályt. Ionmentes víz.

Ömlesztve értékesített termék. Ár/l tartalmazza az IBC tartályt és a szállítási költséget. Magyarország területére.  Ioncserélt vizet alkalmazzák ipari és háztartási célokra is, mivel nincsenek benne olyan összetevők, mint a víz keménységéért…
165 000 Ft
(129 921 Ft + 27% ÁFA) [434.02EUR] / IBC tartály

Egységár: 165 Ft/l
Max. rendelhető 2997 IBC tartály
Ömlesztve értékesített termék.

Ár/l tartalmazza az IBC tartályt és a szállítási költséget. Magyarország területére. 

Ioncserélt vizet alkalmazzák ipari és háztartási célokra is, mivel nincsenek benne olyan összetevők, mint a víz keménységéért felelős kalcium és magnézium ionok, amelyek hosszú távon károsítanák az ipari és háztartási berendezéseket. Akkumulátorokban és különböző szervetlen vegyipari alapanyagok gyártásához is használják.

Az élelmiszeripari tartályokban szállított ionmentesített víz a következő alkalmazásokhoz használható:

Akkumulátorok, gőzölős vasalók, gépészet, ipari felhasználás, gyártóipar, kozmetika, lézeres vágás, kritikus tisztítás, gépjárműipar, vegyi anyagok, ablaktisztítás és még sok más.

Műszaki adatok:

Forráspont: 100 °C

Fagyáspont: 0 °C ISO 3016

 Sűrűség: 1000 kg/m3 /15 °C DIN 51757

Vezetőképesség: < 18 mS

PH értéke 25°C-on 6-7

Vastartakom? <0,18 mg/l

Német keménység: 0,08 NK

Eggészséügyi intézkedés: Emberi és álati fogyasztásra nem alkalmas.

BT. adatlap:

Szállítás

Barion

Személyes átvétel Soltvadkerten


Köszönjük Rendelését! Kérjük NE UTALJON előre! Utalásra CSAK előzetes egyeztetést követően van lehetőség! Nincs szállítási költség, ha a megrendelt terméket személyesen, soltvadkerti üzletünkben veszi át. Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8-12. ig.

Barion
Csomagküldő csomagpont

Packeta csomagautomata (Z-Box) Átvétel,OKOSTELEFONNAL!!


Szállítási idő 3-6 munkanap. Csomag átvétele kizárólag okos telefonos applikációval, fizetés csak bankkártyával !! A Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagját érintésmentesen veheti át. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki. Szállítási idő 3-6 nap. Csomag átvétele: Kapcsolja be telefonján a Bluetooth és a helymeghatározási szolgáltatást. Nyissa meg az alkalmazást, amely automatikusan párosítja készülékét a Z-BOX-al.

A termék súlya 1.000.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 0 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

MPL futárszolgálat. Házhoz szállítás


A leggyorsabb szállítási mód. 1-2 munkanap. Kérjük NE UTALJON előre! Web áruházunk, ezt nem tudja kezelni! Ha 14 óráig beérkezik hozzánk a rendelés a következő munkanapon kézbesítik Önnek. Fizetés utánvéttel. A kézbesítőnél, bankkártyával, vagy készpénzzel fizethet. Számlázás: Minden vevőnknek számlát küldünk. Áfa elszámoláshoz, kérem pontosan adja meg adószámát!! Utólag számlát módosítani, nem áll módunkban!! Többszöri rendelést, nem tudunk eggyesíteni.

A termék súlya 1.000.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 17 400 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Packeta, EXPRESS ONE házhoz szállítás.


Ez a szállítási mód, csak 15 kg súlyig, veszélytelen és nem terjedelmes termékekre választható. Szállítási idő 3-6 munkanap. Ha a kártyás előre fizetés sikertelen a csomag átvételekor utánvéttel adjuk fel. Előre, semmi képpen ne utaljon Ez a szállítási mód, 15 kg-os csomagsúlyig vehető igénybe, terjedelme, 50 x 40 x 30 cm lehet. Pl. 120 literes hordót, csak az MPL futár visz. Ami 10 óráig beérkezik rendelés, az nap átadjuk a szállítónak.

A termék súlya 1.000.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 17 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek