Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
A xilit (xylitol) USP26/FCCV gyógyszerkönyvi, élelmiszeripari minőségű természetes édesítőszer. Figyelem!!!! Kutyáknak ne adjunk xilitolt, mert az ő szervezetükben már 1–2 gramm xilitolra is májkárosodást okozhat, ami akár életveszélyes…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Nagy tisztaságú…
Élelmiser és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum.Magyar szőlőből. L(+) természetes szőlőkivonat, borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes savtartalom növelésére,…
EP/USP/FFC gyógyszerkönyvi, élelmiszeripsri minőség. A gyümölcscukor a legédesebb ízű cukor, édesebb a répacukornál is, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb is elegendő. Sütésnél és főzésnél is kiválóan használható,…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…
99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav Gyógyszerkönyvi minőségű. (C-vitamin) E 300. Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható. Felhasználás: A szervezet vitaminpótlására,…
Gyógyszerkönyvi minőségű. Felhasználás: Az úszófedél légmentesen zárja a tartályban lévő bort vagy szörpöt. Adagolás: 0,1 l / 100 l folyadéktérfogat Az úszófedél mellé kell önteni. Minőségi bizonyítvány: http://svk.floravita.hu/spec/Paraffin.jpg …
EPR díjat az ár tartalmaza, fogyasztó számára. Ennek megfizetését, céges, ill. adószámmal vásároló vevőink, helyett, nem tudjuk átvállalni. A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll…
A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll az UV sugárzásnak, savaknak, lúgoknak.Polietilén TIPELIN BS 501-17 HDPE fúvási típusú műanyag alapanyagból készülnek. Az ár tartalmazza a csomagolóanyagok…
Borok utóerjedésének csökkentése a palackban. Gátló hatás élesztők és penészgombák ellen, (de nem érvényesül baktériumok ellen). (E202) Adagolás: Az ajánlott és a maximálisan engedélyezett adagolás a végtermékben 27 g kálium-szorbát…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Gyógyszerkönyvi…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…
Ömlesztve értékesített termék. Lédig. PhEur.9.0, USP Gyógyszerkönyvi minőség. Növényi eredetű természetes, 99.7 %-os tisztaságú Glicerin. Felhasználás: Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége…
Ömlesztve értékesített termék. PhEur.9.0, USP Gyógyszerkönyvi minőség. Növényi eredetű természetes, 99.7 %-os tisztaságú Glicerin. Felhasználás: Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak…
Ömlesztve értékesített termék. Növényi eredetű természetes, 99.5 %-os tisztaságú Glicerin. Felhasználás: Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak a cukor 60%-a. Mindazonáltal nem emeli a…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Gyógyszerkönyvi minőség. PhEur.9.0, USP Növényi eredetű természetes, 99.7 %-os tisztaságú Glicerin. Felhasználás: Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak…
99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav (C-vitamin). Gyógyszerkönyvi minőségű. E 300. Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható. Felhasználás:Felhasználásakor,…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Magyar élelmiszer és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum. L(+) természetes szőlőkivonat borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes…