Gyógyszerkönyvi minőségű, színtelen szagtalan fehér olaj. Felhasználás: Az úszófedél légmentesen zárja a tartályban lévő bort vagy szörpöt. Adagolás: 0,1 l / 100 l folyadéktérfogat Az úszófedél mellé kell önteni. Olajemulzió…
Nagy tisztaságú magas zselésítő hatású étkezési sertés zselatin. Gyümölcslevek, borok és más italok kezelésére előállított, nagy tisztaságú, étkezési zselatin.Kinek, melyik a szimpatikusabb. Van aki azt mondja, a magasabb bloomszámú…
EPR díjat az ár tartalmaza, fogyasztó számára. Ennek megfizetését, céges, ill. adószámmal vásároló vevőink, helyett, nem tudjuk átvállalni. A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll…
Kálium-ferrocianid, köznapi nevén sárgavérlúgsó (K4[Fe(CN)6] Magas nehézfémtartalmú borok fémcsökkentésére. Használata laborhoz kötött. Csak előzetes és utólagos laboratóriumi ellenőrzéssel használható. Felhasználják laboratóriumi…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
A ricinusolaj a ricinus (Ricinus communis) magjából hideg sajtolással készült olaj. A nehezen száradó, zsíros olaj gliceridek formájában tartalmazza a következő zsírsavakat: ricinolsav, olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav. Összetétele…
Élelmiser és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum.Magyar szőlőből. L(+) természetes szőlőkivonat, borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes savtartalom növelésére,…
Élelmiszeripari. Tiszta só FCC minőségi bizonyítvány, mellékelve. Certifikát: tételazonos. Élelmiszerek esetén elsősorban az ásványianyag-tartalom növelésére, valamint állagmegőrzésre alkalmazzák, E518 néven. Főként konzerv zöldségekben,…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Gyógyszerkönyvi…
A trinátrium - foszfát 98%-os vízben jól oldódó tisztító-, mosó-, és zsírtalanító szer. Alkalmazás és adagolás: Vízlágyításhoz 10 liter vízben oldjunk fel két evőkanál Trisót, így jelentős mosószer megtakarítást érhetünk…
PURISS vegytiszta MINŐSÉG. Az acetont univerzális oldószerként alkalmazzák Aceton a wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Aceton Specifikáció Biztonságtechnikai adatlap
Fürdőbombának ia kiváló. Aprószemcsés. Gyógyszerkönyvi minőségű, étkezési Citromsav-anahidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti…
Ömlesztve értékesített termék. EP/USP/FFC gyógyszerkönyvi, élelmiszeripsri minőség. A gyümölcscukor a legédesebb ízű cukor, édesebb a répacukornál is, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb is elegendő. Sütésnél…
Nyomtalanul elpárologó, tisztító és zsírtalanító szer. Fajsúlya: 0,698, tehát az 1 liter 0,698 kg. Specifikáció: http://svk.floravita.hu/spec/benzin.jpg Terméklap: Biztonságtechnikai adatlap:
Rézszulfát kénhidrogén eltávolítására. A rézszulfát adagolási mennyisége a borhiba intenzitásától függően 0,2-1 g / 100 l. A réz-szulfát-pentahidrát CuSO4 x 5H2O. Réz-szulfát CAS száma: 7758-99-8 Rézgálic a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rézgálic…
A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll az UV sugárzásnak, savaknak, lúgoknak.Polietilén TIPELIN BS 501-17 HDPE fúvási típusú műanyag alapanyagból készülnek. Az ár tartalmazza a csomagolóanyagok…
4 cm szájnyílású műanyagkannára, csap. Ezekre a kannákra jó: 20 l: http://floravita.superwebaruhaz.hu/muanyag-kanna-20-l-es-ballon-t157205 10 l. http://floravita.superwebaruhaz.hu/muanyag-kanna-10-l-es-ballon-t157204 5 l https://floravita.superwebaruhaz.hu/muanyag-kanna-5-l-es-ballon-kupakkal-t719777…
GMO mentes napraforgóból készül. Lásd a videót: https://www.youtube.com/watch?v=oo1Ox9WypCk Specifikáció: http://svk.floravita.hu/spec/lecitin.pdf Bt adatlap: http://svk.floravita.hu/BT/LecitinBt.pdf
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Eritrit 100% eritryol. T A hagyományos cukrokhoz hasonlóan keveredik, oldódik, felhasználási lehetőségek is hasonló azokkal. 100 %-ban természetes anyag, amely a gyümölcsökben, gombákban is előfordul. Figyelem!…