Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki.
Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs arom és szín anyagait. A LYVEN világméretű enzimgyártó cég, speciálisan borászati felhasználásra Aspergilus Niger törzseket, miket szubmerz fermentációjával fejlesztettek ki.
A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta.
A levet nehezen leadó szőlőfajtákból és gyümölcsökből is gyorsan és hatékonyan lehet préselni, ezáltal csökken a sajtolási idő és nő a lényeredék.
Ajánlott adagolás: 0,7-2,5 g/hl Szőlő és gyümölcsfajtától függően.
Általános: 1,5 g/hl
Szőlőhöz gyümölcshöz is kiváló, amellett, hogy elfolyósít, a húsos szőlőfajták feldolgozását is megkönnyíti, visszaszorítja az élesztő állttal esetleg okozott kellemetlen ízeket, de kiemeli a gyümölcs arom és szín anyagait. A LYVEN világméretű enzimgyártó cég, speciálisan borászati felhasználásra Aspergilus Niger törzseket, miket szubmerz fermentációjával fejlesztettek ki. A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta. Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki. A levet nehezen leadó szőlőfajtákból és gyümölcsökből is gyorsan és hatékonyan lehet préselni, ezáltal csökken a sajtolási idő és nő a lényeredék. Ajánlott adagolás: 0,7-2,5 g/hl Szőlő és gyümölcsfajtától függően. Általános: 1,5 g/hl
Leírás: Specifikáció:
http://svk.floravita.hu/spec/MicrozymExtrakt.doc
Bt. adatlap: http://svk.floravita.hu/BT/floravita_microzym_enzimek.docx