99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav (C-vitamin). Gyógyszerkönyvi minőségű. E 300. Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható. Felhasználás:Felhasználásakor,…
Felhasználás: gyümölcszselék és lekvárok, készítéséhez. Adagolás: 5-10 g/kg Információs adatlap: Tétel azonos CERTIFIKÁT: Termékadatlap: Biztonságtechnikai adatlap:
EPR díjat az ár tartalmaza, fogyasztó számára. Ennek megfizetését, céges, ill. adószámmal vásároló vevőink, helyett, nem tudjuk átvállalni. A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll…
A kannák, élelmiszerek, és vegyi áruk tárolására is alkalmasak. Anyaga műanyag, mely ellenáll az UV sugárzásnak, savaknak, lúgoknak. Az ár tartalmazza a csomagolóanyagok termékdíjára vonatkozó adót is. Méretek: Magasság, 400 szélesség…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…
Adagolás 1 kg süteményhez, 0,1-0,2 g. Vaníliás cukorból, ez 10-20 g-nak felel meg, tehát a 100 -szorosa. Túladagolásnál, erős és kesernyés lehet. Élelmiszeripari, gyógyszerkönyvi minőség. Vanillinum. A leg illatosabb orchidea a Vanilia…
VISSZASZEDHERŐ. Többször használható csempe kiegyenlítő/szintező. Kezdők, és profik számára is kiváló választás bármilyen csempéhez bárhol! A csempék tökéletesen fognak illeszkedni és tükörsima felületű lesz a végeredmény. Bármilyen…
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb: Magyar élelmiszer és gyógyszerkönyvi Acidum tartaricum. L(+) természetes szőlőkivonat borkösav. Alkalmazható a túlérett szőlőből származó alacsony savtartalmú must savtartalmának emelésére, vagy a teljes…
Gyümölcsök, gyümölcslevek, fehér és vörösborok erjesztéséhez AY-1 Aktív Szárított Borélesztő. Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő…
Borok utóerjedésének csökkentése a palackban. Gátló hatás élesztők és penészgombák ellen, (de nem érvényesül baktériumok ellen). (E202) Adagolás: Az ajánlott és a maximálisan engedélyezett adagolás a végtermékben 27 g kálium-szorbát…
A legkülönbözőbb oldott anyagoknak a bőrön való áthatolását megkönnyíti. Ízületi kenőcsökben is használják. Használata saját felelősségre, állatgyógyászati célra. DMSO a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Dimetil-szulfoxid…
Ph.Eur.8.0 Gyógyszerkönyvi minőség. Fertőtlenítőként és oldószerként. A baktériumokat és néhány vírust valamint gombát is elpusztít, azonban az eukarióta parazitákra és a baktériumspórákra hatástalan. Gyúlékony, nem anyagkárosító.…
U-Vitamin DL-metil-metionin-szulfónium-Klorid. Az anyag tulajdonságai miatt az illata erjedő káposztára emlékeztet, ami egyes embernek kellemetlen lehet. Természetes előfordulási helye: A nyers káposztában (főleg a kelkáposztában), paradicsomban,…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. bloom szám, Annál…
GMO mentes napraforgóból készül. Lásd a videót: https://www.youtube.com/watch?v=oo1Ox9WypCk Specifikáció: http://svk.floravita.hu/spec/lecitin.pdf Bt adatlap: http://svk.floravita.hu/BT/LecitinBt.pdf
Adagolás 1 kg süteményhez, 0,1-0,2 g. Vaníliás cukorból, ez 10-20 g-nak felel meg, tehát a 100 -szorosa. Túladagolásnál, erős és kesernyés lehet. Élelmiszeripari, gyógyszerkönyvi minőség. Vanillinum. A leg illatosabb orchidea a Vanilia…
Felhasználás: gyümölcszselék és lekvárok, készítéséhez. Adagolás: 5-10 g/kg Információs adatlap: Tétel azonos CERTIFIKÁT: Termékadatlap: Biztonságtechnikai adatlap:
A trinátrium - foszfát 98%-os vízben jól oldódó tisztító-, mosó-, és zsírtalanító szer. Alkalmazás és adagolás: Vízlágyításhoz 10 liter vízben oldjunk fel két evőkanál Trisót, így jelentős mosószer megtakarítást érhetünk…
Kálium-ferrocianid, köznapi nevén sárgavérlúgsó (K4[Fe(CN)6] Magas nehézfémtartalmú borok fémcsökkentésére. Használata laborhoz kötött. Csak előzetes és utólagos laboratóriumi ellenőrzéssel használható. Felhasználják laboratóriumi…
Zselatin, melyet gyümölcslevek, borok csalogatnak, Más italnak és ételnek is textúrát adhatnak. Szakácsok, Cukrászok figyelik, minél magasabb a bloom szám, Annál keményebb kocsonyásabb, krémesebb étel, készül a konyhán. Kollagén, vízben…